Despre noi

Suntem Ana și Paul Adam, echipa de la Atelierul de imagini. Deși Atelierul de imagini este o firmă nou înființată, noi venim din spate cu o experiență bogată. Ana a activat ca fotograf profesionist la documentare de evenimente și portrete de studio. Ea se va ocupa de imaginea ta și a companiei tale când vine vorba de fotografie. De asemenea, vine cu o experiență bogată în documentarea evenimentelor business.  Când vine vorba de fotografie, Ana este o perfecționistă. Te asigur că în fotografiile ei, nu vei vedea nici o hârtie pe jos, nici un pet și nici un muc de țigară iar posing-ul exact cum trebuie ca să transmită o ținută business.

Cât despre mine, Paul Adam, pot să spun că vin din urmă cu un background foarte colorat. De la materiale promotionale în Photoshop și CorelDraw până la documentare de eveniment și copywriting. Dar în special tot ce înseamnă asociere de imagini și cuvinte pentru a transmite un mesaj.  Am filmat și editat clipuri de prezentare pentru RAAL S.A. Am creat afișe, postere și cataloage pentru târguri și expoziții. Am lucrat și lucrez cu imagine.

Avem convingerea că experiența noastră poate adăuga valoare mai ales în segmentul afacerilor mici și a freelancerilor, pentru că acesta este segmentul pe care îl cunoaștem cel mai bine. Te invităm să urmărești articolele noastre, pentru ca să ne cunoști mai bine și să înțelegi mai exact cum putem ajuta la construirea și propagarea imaginii tale și acompaniei tale în mediul online.

Mulțumim pentru interes, Ana și Paul Adam.

 

× Apelează-ne instant pe WhatsApp?